Iranian Programming Support

Welcome To Csharp TeaM Forum.
For Use All Forum Posts And See Links
Please Register
Thanks
www.Programming.MrForum.net
Csharp TeaM Administrator
Iranian Programming Support

Csharp TeaM

Top posting users this month

Latest topics

» html to c# source code convert help
by launchar Tue Dec 06, 2016 7:22 am

» User input
by nesraz Sun Dec 20, 2015 8:39 am

» darkhaste source mediaplayer baraye b4a
by parham01 Tue Dec 15, 2015 10:31 am

» Tolide esme file gheire tekrari
by sajjad3011 Fri Jul 31, 2015 5:00 pm

» 368 library basic 4 android
by alimusavi71 Fri Jul 17, 2015 6:45 pm

» نرم افزار دریافت لایسنس آنتی ویروس نود 32
by programmer-x Wed Jul 15, 2015 3:19 pm

» help for java applications
by launchar Wed Jul 01, 2015 12:25 am

» Nimbuzz id Maker auto Captcha & Auto add FlooD & id BloCker
by briant Sat Jun 20, 2015 12:46 pm

» best mobile server v.1.0.0 persian edition
by programmer-x Fri Jun 19, 2015 12:41 am

» plz help me i neez xml code for spy bot
by alone Sun Mar 22, 2015 9:30 pm

» Dialogs Lib {Basic 4 Android}
by abdo0o Mon Mar 09, 2015 4:02 pm

» Room + PV Flooder Nimbuzz 2015
by sholeh Sat Feb 21, 2015 8:06 am

» PV Flooder Nimbuzz 2015
by sholeh Sat Feb 21, 2015 8:03 am

» سی شارپ سورس
by tr0 Wed Dec 24, 2014 12:15 pm

» help plz auto maker ids
by launchar Wed Dec 17, 2014 5:57 pm

» Join Multi Id To Room + Captcha [ Badbuzz Team ] In Seri Ba AgsXMPP !!
by abdo0o Fri Dec 12, 2014 4:47 am

» Amoozesh Ersale Sms Dar B4a
by abdo0o Fri Dec 12, 2014 4:43 am

» help me pls mehran brother
by launchar Wed Dec 03, 2014 6:36 pm

» plz help code Refresh captcha join Room
by ayad53 Wed Dec 03, 2014 12:24 pm

» please Help Me For AutoCaptchaa kardan IdMaker
by abdo0o Tue Dec 02, 2014 12:12 pm

» source C# bot addlist sender by ==> Alone_051@n.c
by walahazrat Mon Dec 01, 2014 2:34 am

» s2a sender tro help me pls
by walahazrat Mon Dec 01, 2014 2:28 am

» Help For {Data id } C# asixmpp.dll
by abdo0o Sun Nov 30, 2014 11:17 pm

» Help C# {Join & Left With Remoter}
by $iahi Tue Nov 25, 2014 10:31 am

» Source Nimbuzz User Searcher By Mehr,an [ Badbuzz TeaM ]
by waseemmalik Wed Nov 19, 2014 11:35 am


    help dar morede progressBar

    Share

    0935880
    Junior Member
    Junior Member

    Posts : 72
    Points : 134
    Thanks : 0
    Join date : 2014-02-08

    Open help dar morede progressBar

    Post by 0935880 on Mon Apr 28, 2014 9:15 am

    .سلام خدمت همگی وخسته نباشد به تموم برنامه نویستان
    خوب دوستان من میخوام تو سافتم یه
    progressBar
    بذارم که وقتی مثلا رو استارت زدم پر بشه ووقتی تا ته پر شد دوباره خالی بشه ودوباره پر بشه
    واین کار ادامه پیدا کنه
    و اگه هم امکانش هست مثلا زمان هر بار پر شدنش 10 ثانیه باشه
    درضمن یه باتون دیگه هم به اسم
    stop
    دارم که میخوام وقتی روش زدم
    progressBar
    فعالیتش متوقف شه
    ممنون میشم کمکم کنید
    avatar
    Mehdi izadi
    Administrator
    Administrator

    Posts : 793
    Points : 1182
    Thanks : 288
    Join date : 2013-06-06
    Age : 25
    Location : Iran,Hormozgan,Bandare Lengeh

    Open Re: help dar morede progressBar

    Post by Mehdi izadi on Mon Apr 28, 2014 4:35 pm

    Salam

    Tooye Forum Albate YE Amooozesh Marboot Be Progressbar Bood In Topiceshe Age Search Karde Boodi

    Peyda Mikardi :




    Code:
    http://programming.mrforum.net/t1183-amuzeshe-progress-bar-bezarid?highlight=progress


    In Ham Javabet Ba Source Va Albate Khat Be Khat Tozih:

    [You must be registered and logged in to see this link.]







    In Ham Tamame Code Haye Dakhele Source:




    Code:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    // www.programming.mrforum.net
    // 2mehdi . lvleti@nim & programmer9010@nim ( virus9010@nim )
    namespace javabe_Soale_0935880
    {
        public partial class Form1 : Form
        {
            public Form1()
            {
                InitializeComponent();
                progressBar1.Maximum = 10; // hade axar meghdari ke progressbar mitoone begire
                timer1.Interval = 1000; // speede timer 1 sanie
            }

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                if (button1.Text == "Start") // age buttone 1 start bood va ma click ro zadim
                {
                    timer1.Start(); // timer shoroo be kar kone
                    button1.Text = "Stop"; // texte button beshe stop
                }
                else // age texte buttone start nabood va stop bood va ma roosh click kardim
                {
                    timer1.Stop(); // timer stop beshe
                    button1.Text = "Start"; // va dobare texte button beshe start ke betoonim dobare shoroo konim
                   // progressBar1.Value = 0; age mikhay moghe stop kardan progressbar 0 beshe in khat active kon
                }
            }

            int Csharp = 0; // int tarif mikonim vase shomordane tedade meghdar haei ke be progressbar ezafe shode
            private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
            {
                if (Csharp == 10) // age int ( meghdare adadi ) be 10 resid
                {
                    Csharp = 0; // meghdar ro bargardoone be 0
                    progressBar1.Value = 0; // progressbar ro 0 kone
                }
                else // age hanuz button be 10 nareside bood masalan 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 bood
                {
                    progressBar1.Value += 1; // progressbar har 1 sanie miad ye meghdar ezafe mikone be khodesh
                    Csharp++; // meghdare adadi vase shomordane meghdare progressbar ham 1 doone zafe mikone ta inke be 10 berese
                }
            }
        }
    }





    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ye Edit Ezafe Konam.
    Ye Ghesmate Code Goftam:

    Code:
    // progressBar1.Value = 0; age mikhay moghe stop kardan progressbar 0 beshe in khat active kon
    Age Khasti Inkaro Koni In Ro Ham Behesh Ezafe Kon:

    Code:
    Csharp = 0;


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Movafagh Bashi

    Csharp TeaM
    avatar
    Mehdi izadi
    Administrator
    Administrator

    Posts : 793
    Points : 1182
    Thanks : 288
    Join date : 2013-06-06
    Age : 25
    Location : Iran,Hormozgan,Bandare Lengeh

    Open Re: help dar morede progressBar

    Post by Mehdi izadi on Tue Apr 29, 2014 10:26 am

    Javabe Soali Ke Too PV Porsidi ( Soalatetoon Ro Az Forum Beporsin Plz ) :
    In Mishe Code Buttone Stopet :



    Code:
                    timer1.Stop(); // timer stop beshe
                   // progressBar1.Value = 0; age mikhay moghe stop kardan progressbar 0 beshe in khat active kon


    In Mishe Code Buttone Startet:



    Code:
                    timer1.Start(); // timer shoroo be kar kone


    In Ro Ham Pak Kon Az Code Ha:


    Code:
           private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                if (button1.Text == "Start") // age buttone 1 start bood va ma click ro zadim
                {
                    timer1.Start(); // timer shoroo be kar kone
                    button1.Text = "Stop"; // texte button beshe stop
                }
                else // age texte buttone start nabood va stop bood va ma roosh click kardim
                {
                    timer1.Stop(); // timer stop beshe
                    button1.Text = "Start"; // va dobare texte button beshe start ke betoonim dobare shoroo konim
                   // progressBar1.Value = 0; age mikhay moghe stop kardan progressbar 0 beshe in khat active kon
                }
            }


    Good Luck... !

    Sponsored content

    Open Re: help dar morede progressBar

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Dec 17, 2017 6:57 am